Dip Dye


Outfit 25 Maj

Holliter shorts och en tröja från hm och lite armband

Long time ago

Hej Hopp! Länge sen nu. Emma håller på med min design :) och när den är klar kommer jag förmodligen börja blogga som vanligt igen, kanske lite mer... ;) Nu vet ni på ett ungefär hur det ligger till.
Nu när det är så vaaaaarmt så har man inte liksom lust att blogga så lite därför också!!
puss♥

Tingelings kompisar... Hahaha


Old pics

haha, liten

Stolt

Hejsan! Insåg igår när kg provade massa sommarkläder att de som var försmå för ett år sen (men som jag sparade för att jag älskar dom) kan jag ha nu, och de kläder som var förstora ligger nu i en proppfylld Jackie påse påväg ut till förrådet :D lite stolt här asså...
Puss❤


Cupcakes

Fina cupcakes jag och Maria gjorde på hemkunskapen va?! Haha
Puss❤


Grattis tonåring

Grattis älskade Anna! Nu är du tonåring :O gaaaah!! Aja, hoppas du får en awesome kväll!!?
Puss❤


Candy babe


Design

Hej! Har tänkt lite och jag tycker det är mycket roligare om man har en fin design + att det är mycket roligare att läsa en blogg som är snygg. Så ja, jag ska göra en ny design! Tycker min är fin och så men inte tillräckligt ;) så om ni orkar vänta någon eller två dagar på att jag ska börja blogga igen så skulle det vara jätte bra :D jag kommer blogga mer då också... Loovar!! Vad tycker ni?
Puss❤


I'm back

Gud vad varmt det är ute?! Gick liksom med shorts och t-shirt och bikini under. Så otroligt skönt! Måste bara be om ursäkt för att jag inte la ut bilderna från Valborg igår men hade så fullt upp! Så dom kommer ikväll! Nu sitter jag här i matsalen och har ätit klart och ska typ göra ja.. Vet inte riktigt får se. Vi hörs!
Puss❤
Det här hade jag igår liksom :O


RSS 2.0