Spontant

Shoo bloggisar! NU har jag och Annorna kommit hem från Grönan, eller för en timme sen, snarare. Anna (F) fyller år idag så det blev en perfekt dag för födelsedag och grönan dag! Anna (J) är utelåst så hon sover här ikväll, myys! Spontant... kom precis in från en spontan regntur utomhus (på studsmattan) jag gillar spontana grejor!! Ikväll ska vi väll se nån mysig film och äta as mycket choklad som jag vannnnnnnnnn :DDDD jag är typ glad! 
vi hörs senare, puss♥
Just nu: Lite blöta!
 

S O M M A R 2012

Då var alla bilder fixade och klara.
Det blir en riktig bildbomb ;)
Ja, många va? haha
puss♥

Photoshoot • Sneak peak

Oseriösa bilder...

Glad midsommar

Åh, glad midsommar alla finingar! Har tillbringat dagen med fina vänner❤ Hoppas ni har/hade en mysig midsommar, för det har jag!
puss


Dagen igår & dagen idag

Hej hej! Hur mår alla? Med mig är det bra förutom att pappa väckte mig typ halv 8!! Aja idag ska jag o papps hämta våra kompisar från USA vid bussen. Sååå mysigt att träffa dom, det blir inte så ofta så det ska bli jätte mysigt. Sen ska nog vi hjälpa till lite här hemma. Midsommar imorn ju, Taggad!
Igår var jag hemma hela dagen. Klippte gräset och lite så. Vid 3 ungefär kom Anna och vi badade lite. Vid åtta nån gång stack jag iväg till Anna (andra Anna, hehe) och vi tog en powerwalk. Härligt att det är så varmt på kvällarna nu också!
Då vet ni vad jag ska görs idag, hare bra.
puss

 


Sallad i solen


Sommarlov

Visste inte vilken rurik jag skulle ha.
HEj! Hur har ni det? Själv är det bra! Sitter och försöker komma på vad jag ska göra idag.
Ska nog klippa gräset och sola och träna... typ det! Äta lunch kanske. haha gud vilken rolig daaag!!!
I varje fall så igår blev det ingen bloggning för att jag inte hann! först var jag och mamma på pedikyr och handlade, och det tog typ hela dan. Sen när vi kom hem rusade jag till bussen till Lollo för att hämta min bikini, sen kom våra gäster och när dom hade gått la jag mig och tittade på Sverige - Frankrike och var jäääätte trött.. jätte lång bortförklaring, jag vet! haha.
Vi hörs, puss
Förra året på midsommar.

18 juni

Hej! 18 juni, ja. På fredag är det redan midsommar, då känns det som riktig sommar!!

Idag startade tennislägret.. Och ja jag gick dit och sen gick hem, kan man säga. Jag kom dit och insåg att jag skulle spela med bara killar som var typ 02 och 03. När jag spelat 2 timmar klarade jag typ inte mer, nej men typ. Jag vill inte ha tråkigt så ja! Istället hjälpte jag pappa med båten. Ända sen dess har jag varit as trött och bara chillat! Blir nog några till inlägg innan dagen är slut.


Lyxar

Hehe, jo det kan man nästan säga att jag gör. Jag har tappat upp en varmt bad, tänt ljus och hällt i skum. Om jag inte kan bada ute..... ja då badar jag inne ;)
Mysko bild asså..


Sex and the city

Hej allihopa! Nu sitter jag och tittar på sex an the city för typ 3 gånger idag. Det är en så otroligt mysig lördagsfilm på något sätt! Sitter är med godisskålen också :)


15 Juni - 2012

Hej hej! Har ni haft en bra fredag? Själv Har jag haft en rätt chillig men ändå livfull dag! Lite barnvakt, klivit i hundbajs, vaknat sent, chillat med bästis och tittat på Sverige - England.
Rätt ok!❤
OBS, bilden har nog ingenting med inlägget att göra!!


Ställa till rätta

Haha, jag läste igenom inlägget jag skrev 13 juni. Såg att jag skrev typ;
Var lite på Nathalie Schuterman...
Asså hahah, det är inte så att jag "hänger" på Nathalie Schuterman eller så, jag har aldrig varit inne på affären men vi ville så gärna se en Balenciaga in real liksom ;) ville bara säga det, haha
Min favvo Balenciaga, bara för att ni bryr er..


Kvällen igår

Tja! Ja, igår var jag och några tjejer från klassen ute och tältade. Jag sov inte i tältet, vilket dom flesta anda gjorde! Jag var där och hade kul :D vi hade så himla mysigt. Vi cyklade till Ica i Onepiece och köpte en MASSA godsaker. Vi satt hela kvällen och dunkade musik, körde sanning&konsekvens, mös och snackade mycket tjejsnack! Så otroligt mysigt!


Himmelska


Brunch

Brunchbilderna. Minnet tog slut efter 20 bilder och typ hälften av bilderna blev ok.
Malin lyckades fastna på nästan alla bilder ;) hahaha...
Vi var 12 tjejor, och alla kom inte med på bild men.. ja.
Bilderna är tagna med Nikon D70S - och jag har ej redigerat, på grund av att jag inte orkade...

Outfit 13 Juni

Klänning • Bondelid
Armband • Humanity Warp Armband


13 Juni

Ja, idag! Skolavslutning. Grymt nicee!!
Dagen började med lockning av hår och det brev hyfsat bra och vi hann i tid! Sen gick jag, Petra och Anna till skolan. Som vanligt på skolavslutningar brukar det vara sång och sånt och ja, det var det idag också! Som jag berättade igår var det jätte mycket fika... ;) jag åt typ hälften så mycket som jag hade trott jag skulle äta. Efteråt stack jag, Anna och Anna in till stan och käkade på Friday's :D as gott!! Sen gick vi runt i stan lite. Lite på Nathalie Schuterman och pkhuset och Zara osv. På zara hittade jag ett par himmelskt finna shorts, aprikos rosa!! När vi kom hem planerade jag och Anna lite för brunchen på imorgon. Kommer bli grymt! Och nu är jag på väg till "klassträff" eller vad man ska säga!! Vi ska grilla och spela brännboll.
Typ min dag! Jo ikväll sover Anna hos mig så vi kan fixa imorgon bitti.
Puss❤


Skolavslutnings lunch

Bloggar om dagen när jag kommer hem👍 SÅ HIMLA NICEE MED SOMMARLOOOOV!!


Hur ska jag ha mitt hår?


Videobloggar

http://videofy.me/v/542083


VideoFyMe

Har gjort ett nytt videofyme konto så nu kommer jag kunna ladda upp videobloggar på bloggen!! Vad tycker ni om det?
Puss❤


Dagen och lite annat

Hejsan! Först vill jag börja med att be om ursäkt för världens sämsta uppdatering, seriöst vad jag suuuger!
Hur som helst, idag slutade vi jättetidigt för att vi hade typ "städdag" eller nåt. Vi typ tömde skåpen och bestämde vad vi skulle ha för fika imorgon på avslutningen! Våra mentorer är seriöst as bra när det kommer till fika! Alla andra klasser ska typ få varsin bulle och typ ett glas saft var, och vi vi ska typ ha både kladdkaka, mandeltårta, 7 flasker läsk, 3 olika sorters kakor, grädde och jordgubbar :D så jidrans nice!! I alla fall, efter skolan gick jag och Anna hem till mig och planerade torsdagen, kommer bli as nice! Sen typ vid 2 kom Emilia och så stack vi till Ica och köpte godis, choklad och jordgubbar och satte oss på en äng och njöt av livet. Sen åkte vi till våra småsyskons sommarfest, eller sommaravslutning ;) that's my daay.
Helt sjukt ju att det är skolavslutning imorgon!! Taggad som attsingen!! Bloggar mer om det imorgon.
Puss❤


Röda läppar

Hej! Ny dag ny vecka. Hur mår ni allihopa? Det är helt sjukt att det typ bara är 3 skoldagar kvar!! Såååå skönt det ska bli med sommarlov asså!!
Idag tog jag på mig rött läppstift. Lite ovant....
Nu har vi typ jätte lång raaast, skööönt!!
Men ha en nice dag!
Puss❤


Gaaaaah


HEj

Ja, Hej! tänkte ta ett litet inlägg så här på söndagen :D Hur mår ni? själv är det bara bra.
Imorse började dagen strax efter 11 med lite frukost. sen lite mys med lillebrorsan, och nu blev jag precis klar med en läxa jag har till på tisdsdag! Har inte så mycket att skriva om förutom att vädret suger.
Fast nåt som är grymt är att vi har sommarlov OM 10 DAGAR!!! Fatta vad niceee:))))))
åååååååh vad jag lääängtar!!

RSS 2.0