6

Hej hej! Nu känner jag att kg har lite dåligt samvete över att jag inte har bloggat fast att jag ska att jag skulle göra det.. Ska bli bättre..!

Imorgon blir det typ ingen skolan för vi har nån klassdag så vi ska bowla med klassen. Lite roligare än att "arbeta" om man säger så. Vi börjar i alla fall halv 12 så jag sover hos Anna ikväll. Jätte mysigt. Vi gjorde jätte god middag, kyckling enchiladas som var grymma!! Riktigt goda. Sen så nu tänkte vi titta lite på Desperate och bara chilla. Så så blir det ikväll. Men vi hörs
puss


5

Tjolahopp! Har sovmorgon idag också :DD efter skolan ska jag nog hem till Malin för jag ska klippa mig så då tänkte vi att vi kunde göra nåt. Andra dan idag då, tycker ändå det känns rätt bra att börja skolan igen och komma in i alla rutiner, träna, blogga, vänta på helgerna.. Hehe!
Jo förresten, mitt skolfotot blev jätte dåligt!! Alla år har jag ändå stått uted skolfotot men i år... Usch!!
Har inte så speciellt mycket att skriva mer om så vi hörs senare
puss
Lite oseriös bild på mig och Petra..


4 The Hunger Games

Åååå, äntligen får jag se The Hunger Games!! NU finns den på headweb.com
Hann inte se den när den gick på bio och alla säger att den är grym så jag tog mig tid idag när jag inte hade några läxor och är as seg så det är ju toppen.

3 Outfit

Kunde bestämma mig tillslut 😃


2

Hej och godmorgon! Sovit gått? 
Idag börjar verkligen skolan, börjar läsa efter schema och tar skolfoto idag också!! Mycket som häder. 
Har tänkt lite på vad jag kan ha på. Det första är blåa jeans med en Hollister skjorta, eller vita jeans men en Hollister skjorta.. Typ samma men kan inte bstämma mig. Aja vi får se vad det blir!! 
Men ah, vi hörs senare idag!
puss
Kunde inte välja bild så det fick bli båda...

1 • Börjar om på nytt

Hej, hej everybody! 
Har tänkt lite nu och jag börjar om på nytt kan man säga. Känns som bloggen kommer mer in i rutinen när skolan börjar och så, så nu ska jag försöka hålla uppe den! Kommer ha siffror som rubrik för att det är alltid rubriken man fastnar på när man ska skriva tycker jag.. Vet att alla bloggar gör så nu förtiden men det känns bra så! 
Hoppas alla mina läsare stannar/fortsätter läsa min blogg ;) haha... 
men ah, puss
 

Bloggpaus

hej hej! Hur har alla det? Jag har det bra.
Jag har tänkt på en sak, att jag ska nog ta en bloggpaus under sommaren nu för att jag hinner inte uppdatera så mycket som jag egentligen skulle vela! Så ja jag kommer tillbaka när jag har lite mer tid och lite mer att skriva om!!
puss

Drar till Täby nu med Anna!

puss

Vaxholm

Tjena mors! 
Nu är jag äntligen hemma. så himla skönt faktiskt! 
igår var jag i Vaxholm med Emilia och hennes familj. vi var på ett bad.. och badade ;D 
Vi hade tur med vädret också, sooligt!! 
puss

Marknaden

Jo, marknaden igår måste jag ju berätta om! Hittade faktisk två grejor där, bilder på det kommer senare! Det är alltid helt proppat med folk där. Jag gick med mina fina vänner Nadja och Hanna. Vi åt världens godaste munkar, alltså dounuts, undrar om det stavas så.. Jaja, i alla fall så var dom så gudomligt goda!! Sen åt vi världens godaste chokladdoppade bananer, åååååh vad goda dom var.. Haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3206963/images/2012/pic_501a4387e087c310cf00062b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3206963/images/2012/pic_501a4392ddf2b332b00002f0.jpg" class="image">


RSS 2.0